Voordeeltarieven Walibi Belgium - Bellewaerde - Aqualibi

De zomervakantie, meteen ook de favoriete periode voor velen om een pretparkbezoek te plannen, staat voor de deur. In Walibi Belgium, Bellewaerde en Aqualibi vindt elk wat wils:

 

Walibi Belgium

Walibi werd door de kenners in 2016 verkozen tot het “Beste en meest Sensationele Pretpark in België”. Met de splashcoaster PULSAR komt daar ook nog de “Beste Nieuwe Attractie van de Wereld” bij. Een wereldpremière die nieuwe sensaties creëert met de nooit vertoonde combinatie van snelheid, hoogte en water.

Zomernocturnes tot 23u op 5 en 12 augustus 2017

 

Bellewaerde

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol fun, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. Sinds mei 2017 beleef je in Bellewaerde ook een Europese primeur : de allereerste Duelling Alpine Coaster op een niet-natuurlijke helling. De superspannende show vol adembenemende stunts en duizelingwekkende duiksprongen is een niet te missen spektakel voor groot en klein !  

Jommekesdag op 22 juli 2017

Zomernocturnes tot 22u op 22 en 29 juli 2017 & op 5,12 en 19 augustus 2017

 

Aqualibi

Een sensationeel waterpretpark, boordevol aqua-plezier! 7 unieke waterglijbanen met de nieuwe hogesnelheidsbaan Flash, een eindeloze wildwaterrivier, waterspeelruimtes voor kinderen, talloze bubbelbaden, reuzegolven,... En dit allemaal in een constante temperatuur van 29°!

In juli en augustus elke dag open tot 20u; alle vrijdagen tot 22u

 

VDV-leden kunnen genieten van heel voordelige tarieven. Vraag nu je promocode aan op het VDV-secretariaat: vdv.secretariaat@vladiver.org

 

 

 
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant