Lidgeld NGROD

In navolging van De VDV-nieuwsbrief van 28/05/2018, waarin de Vlaamse Dierenartsenvereniging  de dierenartsen voorstelt om het lidgeld 2018 te storten aan de Hoge Raad van de Orde der Dierenartsen, krijgen wij de melding van dierenartsen dat zij aangeschreven worden door een advocatenkantoor met de mededeling dat  zij het lidgeld niet betaalden.

Wij adviseren dierenartsen die dergelijke brief ontvingen, het advocatenkantoor te melden dat het lidgeld wel degelijk betaald werd en een bewijs van betaling toe te voegen. Heb je van de Hoge Raad een bewijs van betaling per e-mail ontvangen, voeg dit dan ook aan je antwoord toe. Ontving je dit bewijs nog niet, vraag dit dan via e-mail op bij de Hoge Raad hrod-csomv@outlook.be.

Ging je nog niet over tot het betalen van je lidgeld, dan blijft het advies van de Vlaamse Dierenartsenvereniging om het lidgeld 2018 te storten aan de Hoge Raad van de Orde der Dierenartsen.

·         HROD

·         BNP Paribas Fortis BE61 0016 8308 7517

·         Mededeling : Lidgeld Orde 2018 + Naam + Ordenummer 

En om een mail te sturen naar info@ordederdierenartsen.be, alsook naar het advocatenkantoor met de volgende mededeling en in bijlage een bewijs van de overschrijving te voegen:

Geachte leden van de NGROD,

Bij deze laat ik jullie weten dat ik mijn lidgeld van de Orde heden heb voldaan op het rekeningnr. van de HROD en daarmee voldaan heb aan mijn wettelijke verplichtingen.

 

VDV

 
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant