Gezelschapsdierenarts (m/v) 24-40 uur

Praktijk: Dierenkliniek Sleeuwijk
Contactpersoon:
Email: info@dierenkliniek-sleeuwijk.nl
Telefoon: +31183301708
Toegevoegd op: 09/08/2019
Adres:
Loevestein 2, 4254 EH Sleeuwijk, Nederland
Omschrijving
Dierenkliniek Sleeuwijk is een uitstekend geoutilleerde, druk bezochte gezelschapsdierenpraktijk waar zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde uitgeoefend wordt. Onze missie is om huisdieren te behandelen op dezelfde manier als wij onze eigen huisdieren behandelen: liefdevol, met respect en op de best mogelijke wijze. Voor ons team, bestaande uit 9 dierenartsen en 14 assistenten, zoeken wij op korte termijn een

gezelschapsdierenarts (m/v)
24-40 uur

Wie zoeken wij?
Je bent een enthousiaste en leergierige dierenarts, afgestudeerd met differentiatie Gezelschapsdieren met bij voorkeur 1 jaar ervaring. Je wilt je graag bezighouden met de behandeling van een gevarieerd aanbod van eerste- en tweedelijnspatiënten. Je hebt goede contactuele en sociale eigenschappen, bent ambitieus, flexibel en gewend aan te pakken in een bedrijvige omgeving. Je beschikt over teamgeest en een klantgerichte houding.

Wat wij jou kunnen bieden ….
Een functie als gezelschapsdierenarts in een gezellige en moderne praktijk. Openheid in communicatie en behandeling staan hoog in het vaandel. Bijzonder aan onze kliniek is de transparante werkomgeving met veel glas en natuurlijk licht.
Er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng, een collegiale en informele werksfeer en moderne voorzieningen. We werken met moderne apparatuur en houden nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Naast de algemene praktijk is er de mogelijkheid je te verdiepen in één van de deelgebieden zoals bijvoorbeeld interne geneeskunde, echografie of laparoscopie.
Onze dierenartsen worden ondersteund door een uitstekend team van goed opgeleide paraveterinairen. Er wordt veel aandacht besteed aan coaching en begeleiding van nieuwe collega’s.
Sinds medio 2018 maken wij deel uit van de AniCura dierenartsengroep. Mede hierdoor kun je bij ons blijven groeien, zowel vakinhoudelijk en als mens. Door nascholing te volgen, kennis op te doen/delen met collega’s in binnen- en buitenland, door bezoek aan congressen en via andere platforms. Zo speel je een rol in de vorming van de diergeneeskundige toekomst!

Wil jij bijdragen aan de allerbeste zorg?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Margit Rietveld (bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur) op 0183-301708 of kijken op onze website www.dierenklinieksleeuwijk.nl.
indien je direct wilt solliciteren, stuur dan je cv met brief naar info@dierenkliniek-sleeuwijk.nl
Een dagje meelopen is ook altijd mogelijk, stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op om een afspraak te maken!
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant