Vacature Dierenarts

Praktijk: Dierenkliniek Meursing
Contactpersoon:
Email: info@dierenkliniekmeursing.nl
Telefoon: +31793425497
Toegevoegd op: 05/04/2019
Adres:
Westzijdeweg 79, 2391 JE Hazerswoude-Dorp, Nederland
Omschrijving
Voor onze goed geoutilleerde praktijk in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland) zijn wij per 1 mei, voor ca. 30-40 uur per week, op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren met affiniteit voor paarden.

Daarnaast zijn wij voor de periode half juli-half november op zoek naar een waarnemend dierenarts gezelschapsdieren.

In onze praktijk werken momenteel 5 dierenartsen en een specialist chirurgie paard. Wij beschikken over digitale röntgen, echo, laparoscopie, een tandheelkunde unit en een goed uitgeruste OK met beademings- en bewakingsapparatuur. Voor de paarden hebben wij een goed uitgeruste operatiekamer, waar met name arthroscopie, oogchirurgie en reguliere operaties uitgevoerd worden.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die zich graag verder wil ontwikkelen in de verschillende disciplines binnen de gezelschapsdieren. Van de werknemer wordt ook verwacht dat hij/zij de vakkennis verder wil uitbreiden door nascholingen en cursussen te volgen. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met de capaciteit om zelfstandig te kunnen werken, zowel tijdens spreekuren als operaties, met goede communicatieve vaardigheden en een collegiale mentaliteit.

Onze huidige werknemers vormen een leuk team van gedreven mensen, met hart voor de dieren, die klaarstaan voor elkaar. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich gedurende langere tijd aan onze praktijk wil verbinden. Diensten in overleg.

Ook gemotiveerde kandidaten zonder werkervaring, die zich herkennen in de vacature-omschrijving, zijn uiteraard van harte welkom om te solliciteren.

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u onze website bezoeken: www.dierenkliniekmeursing.nl of contact opnemen op 079-342 54 87.
Uw sollicitatiebrief incl. CV kunt u richten aan Dhr. Job Meursing en sturen naar info@dierenkliniekmeursing.nl
Locatie
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant