Verlenging levensduur van melkvee

Periode: 21/11/2017 22/11/2017
Locatie: Wageningen, Nederland
Korting:
Informatie
Tijdens deze tweedaagse cursus zal er aandacht besteed worden aan twaalf onderwerpen op het gebied van preventieve gezondheid bij melkvee en de vertaling ervan naar de praktijk van adviseurs en het management van de melkveehouder. De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor discussie. Een greep uit de onderwerpen betreft:

Sectorvisie rond levensduur melkvee
Huisvesting en levensduur
Welzijn en levensduur
De rol van transitiemanagement in het verlengen van de levensduur
De erfelijkheid en levensduur
Gezondheid en levensduur
Management: sensoren, oorzaak en hoge vetpercentages, bedrijfsaanpak
Doelgroep
Professionals die streven naar of werken aan het verlengen van de levensduur van melkvee en behoefte hebben aan actuele informatie en achtergrondkennis over de mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Hierbij denken we vooral aan: dierenartsen, adviseurs rond voeding en vee management, R&D-medewerkers, onderzoekers en beleidsmakers binnen zowel agribusiness als belangenorganisaties rond de veehouderijsector.

Resultaat
Na de cursus bezit u de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van het verlengen van de levensduur van melkvee. Daarbij krijgt u inzicht in de maatregelen die getroffen kunnen worden om koeien gezond oud te laten worden.
 

© 2011 VETWorks - alle rechten voorbehouden.

VETWorks webdesign HTML5 Compliant